cupmastare_banner

Potter fick agera ren när ÖFK hade kulturdag

Graham som ren

Under onsdagseftermiddagen fortsatte ÖFK:s kulturprojekt om samisk kultur.

Det inleddes med föreläsning om renar och renskötsel och sedan fick spelarna prova på att kasta lasso.

Någon ren att fånga fanns inte till hands så då fick i stället tränaren Graham Potter agera ren.

Se filmen då Alhaji Gero försöker fånga sin tränare.

På söndag 23/4 får vi se om kulturen bidrar till tre po mot IFK Göteborg.

Matchstart kl 17.30 på Jämtkraft Arena

Internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Turistbyrån
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund, här hittar du deras öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.