Unga Falkar ”Younglings” växer snabbt

Unga Falkar mot Göteborg1

Inför årets säsong startade ÖFK en ny ungdomsgrupp som heter Unga Falkar ”Younglings”. En ungdomsgrupp för barn/ungdomar 7-13 är som vill gillar att heja på ÖFK. Unga Falkar har en egen avdelning på läktaren där man hejar och umgås tillsammans under ledning av ÖFKs ledare helt föräldrafritt. Dessutom träffas Unga Falkar en kväll före varje match för att förbereda sig inför matchen, träffa spelare, fika och samtidigt får man lära sig lite om ÖFKs värdegrund.

Unga Falkar har snabbt blivit en succé. Nu är över 50 barn/ungdomar anmälda men det finns fortfarande plats för flera i gruppen. Det kostar 500 kr att vara med. För det priset får man ett säsongskort, aktiviteter, halsduk, fika och en massa roligt. Enda stället att anmäla sig är i ÖFK-shopen Prästgatan 50. Öppettider mån-fre 12-17.

Under matchen mot IFK Göteborg marscherade Unga Falkar in på planen före matchen med ÖFK-flaggor och hejade sedan fram laget för fullt. Nu väntar Hammarby i nästa hemmamatch. Då blir det nya utmaningar för våra ungdomar!

Unga Falkar mot Göteborg2

Matchbiljett till ÖFK-Hammarby, matchstart 15,00 söndag 7 maj, köper du på:

Internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Turistbyrån
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund, här hittar du deras öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.