Välkomna till ÖFK:s Knatteskola

Nu är det äntligen dags för ÖFK:s uppskattade Knatteskola i samarbete med Östersundshem! Vi tar nu emot anmälningar till våra två träningsgrupper Grön & Gul, med inriktning på åldrarna 4-7 år gamla (2010-2013).

Knatteskolans vision:
Knatteskolan är ett första eller andra möte för barn med fotboll. Miljön kommer att vara positiv, lek- och lustfyllt. Fokus är en upplevelse innehållande naturliga rörelser genom lek. Målet är att barnen ska få en god första kontakt med sporten fotboll och samtidigt känna att fysisk aktivitet är något roligt, utmanande och spännande.

Välkomna!
 Nytt för i år är att vi har utökat antal tillfällen.
 Vi har köpt in småplaner med nät och tillhörande mål.
 Grupptillhörigheten görs utav er föräldrar där ni placerar ert barn i rätt träningsgrupp efter erfarenhet som barnet har upplevt tidigare.
 Det kommer i sommar även erbjudas möjlighet att vara med i Knatteskolan Camp som kommer vara en halvdag.(mer information om detta kommer närmare campen).
Första träningstillfället för Knatteskolan sommar i samarbete med Östersundshem är den 6:e maj, den sista 23:e september.

Utöver 13 träningstillfällen ingår boll, matchtröja, vattenflaska, medalj, samt en ståplatsbiljett till ÖFK:s allsvenska hemmamatch mot Halmstad BK 29/7.

Plats: Jämtkraft Arena, B-Plan

Datum: 6/5, 13/5, 20/5, 27/5, 3/6, 10/6.
Efter sommarn: 12/8, 19/8, 26/8, 2/9, 9/9, 16/9, 23/9

Träningstider: Lördagar.
10:00 – 10:50 – Grupp Grön         56 platser. Full!

11:00 – 11:50 – Grupp Gul           28 platser.
11:00 – 10:50 – Grupp Grön         28 platser.

(Då vi har haft stort tryck på Grön grupp och mindre på grupp gul kommer vi ha 28 platser vid den sena tiden för grupp Grön, samtidigt som vi minskar antalet platser i Gul grupp).

Gruppindelningen:
 Grupp Grön riktar sig till barn som har lite eller ingen erfarenhet av ”organiserad” fotboll. Barnet möter nya tränare, nya träningskamrater och upplever fotboll i en lekfull miljö.
 Grupp Gul riktar sig till barn som tidigare har haft kontakt med fotboll i en ”organiserad” verksamhet och har träffat nya ledare och lagkamrater tidigare. Barnet ges möjlighet att ta nästa steg i sin personliga fotbollsutveckling.

Här hittar du priser och betalar avgiften för Knatteskolan, samt väljer vilken träningsgrupp ditt barn vill delta i efter att ha läst ovanstående beskrivning om respektive grupp.
Medlemskap i ÖFK är obligatoriskt för att delta.

Om du är boende i Östersundshem gör du din anmälan här.

Mer information om ex; träningstider, instruktörer och eventuella ändringar kommer du hitta på:

Robin Bramsered
knattefotboll@ostersundsfk.se