topbanner

Vi kommer revanschsugna till Östersund

Lennartsson inför Göteborg hemma

Jörgen Lennartsson, IFK Göteborgs tränare säger så här till osdsport.se inför matchen mot ÖFK på Jämtkraft Arena på söndag kl 17.30

(Hela intervjun läser du på osdsport.se)

Vad säger du inför matchen på söndag på Jämtkraft Arena?

– Vi möter ju ett riktigt bra lag. Östersund är svårt att läsa och de ställer upp med olika formationer. Jämfört med förra säsongen så vet man ändå lite mer om deras idéer och de metoder som de vill använda i både försvarsspel och anfallsspel. Jag tror det kan bli en riktigt bra match och vi möter ju Svenska Cupen-mästarna så det borde bli mycket folk på läktarna. Eller har de blivit bortskämda däruppe? säger Jörgen Lennartsson.

Är du förvånad över Östersunds FK:s framfart?

– Både och. De har en driftig och dynamisk ordförande som fått ordentligt fart på fotbollen tillsammans med en mycket skicklig tränare och bra värvningar. Klubben får ju fart på spelare som har haft svårare i andra klubbar. Ghoddos, Sema är två exempel och det finns fler.

Tror du att Östersunds sämre insats senast mot Örebro kan bero på att man spelat tre matcher på åtta dagar och var slitna?

– Svårt att säga, men i så fall var det väldigt bra träning för dem om de ska ut i Europa. När vi kvalade mot Europa League spelade vi tre matcher i veckan åtta veckor i rad.

Backen Scott Jamieson, som inte spelade mot AFC på grund av skada, är tillbaka i laget i mötet mot ÖFK.

Matchbiljett till Östersund-Göteborg, matchstart 17,30 söndag, köper du på:

Internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Turistbyrån
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund, här hittar du deras öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.