nästahemmamatch_gif

600 Bajenfans väntas till Jämtkraft Arena

Bajenfans

Har du ännu ingen biljett till söndagens fotbollsfest på Jämtkraft Arena?

Då är det dags att boka plats.

4250 biljetter är redan sålda till ÖFK–Hammarby som spelas 15.00 på söndag.

Dessutom förväntas 600 Hammarbyfans att komma till den jämtländska arenan för att försöka hjälpa sitt grön/vita lag till tre bortapoäng.

Vi håller extraöppet i shopen under helgen för dig som behöver matchbiljett, tröja, halsduk, mössa eller andra souvenirer. Det kommer bli en härlig match både på planen och på läktaren!

Öppettider i shopen i helgen: Fredag 12-17, lördag 11-15, söndag 11-14.

Här köper du biljetter till ÖFK:s hemmamatcher:

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund,
här hittar du deras öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.