Extraöppet lördag och söndag i ÖFK-shopen

Inför söndagens hemmamatch mot Hammarby håller butiken på Prästgatan 50 A extraöppet. Passa på att köpa biljetter till förköpspriser (billigare) eller fynda bland röd-svarta prylar inför matchen. Bland annat har vi utökat vårat lager på halsdukar med nya modeller.

Du som vill köpa biljetter till bortastå kan även göra det i vår butik.

Lördag 11-15
Söndag 11-14

Här köper du biljetter till ÖFK:s hemmamatcher:

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A, i centrala Östersund. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter hos Visit Östersund,
här hittar du deras öppettider.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.