Lästräning med Dennis och Curtis i Häggenås

Dennis och Curtis i Häggenåsweb

Under 2015 drev ÖFK ett projekt tillsammans med Länskulturen och biblioteken i Jämtland där spelare och en ledare åkte ut till idrottsföreningar för att prata om vikten av att läsa böcker. Igår kväll gjorde vi ett bonusbesök. Häggenås SK bjöd på ett fantastiskt fint väder och en grön gräsplan där närmare 40 ungdomar med ledare och föräldrar hade samlats för att få träffa Dennis Widgren och Curtis Edwards tillsammans med Lasse Landin från ÖFK. Lasse berättade lite varför vi tycker att det är bra att läsa böcker men höjdpunkterna var naturligtvis när Dennis och Curtis berättade, läste högt och svarade på frågor om allt möjligt. Vilken favoritfärg, favoritmat, har du någon flickvän, hur många mål har du gjort, vilken klubb tycker du är bäst och mycket annat.

Efter frågestunden och högläsningen var det dags för Dennis och Curtis att spela lite fotboll med ungdomarna innan vi avslutade med lite fika.

Ett stort tack till Häggenås SK för den trevliga kvällen!