Nu kan du köpa matchbiljetter hos ICA Kvantum Lillänge

kvantum340

Nu blir det enklare att köpa biljetter till våra hemmamatcher! I förbutiken på ICA Kvantum Lillänge kan du nu köpa biljetter till ÖFK:s hemmamatcher i Allsvenskan.

Precis som på övriga försäljningsställen gäller samtliga rabatter (exempelvis familje- och pensionärsrabatten till ordinarie matcher) även här. Undantaget är boende i Östersundshem som hänvisas till ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A.

Kom ihåg att du bara kan köpa biljetter till de matcher som har släppts, här hittar du släppdatum för årets matcher i Allsvenskan. Medlemmar som vill nyttja sin förtur hänvisas till köp via mejlutskick eller ÖFK-shopen.

Förbutiken på Lillänge är normalt öppen måndag till fredag 08.00 – 20.00 och lördag till söndag 08.00-17.00. Aktuella öppettider hittar du här.