nästahemmamatchZORYA

Nytt kraftfullt arenanätverk testas på lördag

arena340

Samtliga SEF-klubbar implementerar just nu det nya trådlösa arenanätverket på sina arenor runtom i Sverige. När ÖFK på lördag möter Kalmar FF är det för första gången möjligt för åskådare att koppla upp sig mot nätverket, helt utan kostnad.

Allteftersom det nya nätverket testas kommer nya funktioner presenteras. Att få repriser och se highlights från andra matcher, och från matchen du tittar på, är några exempel på vad som är möjligt med det nya kraftfulla nätverket.

- På sikt kommer detta bli ett lyft för både åskådare och klubb. Vi kan erbjuda våra besökare ännu bättre service samtidigt som det ger oss som klubb bättre försäljningsmöjligheter, säger Jonas Nilsson, evenemangsansvarig för klubben.

Fler funktioner presenteras kommande månader.

Koppla upp dig mot nätverket genom att ansluta till @fotboll på lördag.

Foto: Bildbyrån