bkhacken

Svensk Fastighetsförmedling hoppas fira 80 år med tre poäng

Svensk Fastighetsförmedling är matchvärd då det är dags för fotbollsfest på Jämtkraft Arena på söndag!

Östersunds FK jagar nya poäng mot Hammarby.

Vi lyssnar med Svensk Fastighetsförmedlings Bengt Eklund om vad han säger inför matchen.

Blir det några ÖFK-poäng på söndag, Bengt!?

– Risken finns att de senaste två resultaten med förlorade poäng i slutminuterna gör att det blir extra nerv i matchen för våra spelare. Att Goddos dessutom är avstängd gör inte saken bättre. Hammarby har kommit ur måltorkan och är säkert optimistiska. Graham har säkert gjort läxan och kommer att som vanligt ställa ut en avancerad laguppställning. När slutsignalen går har vi elva frustrerade Hammarbyare och 3 nya poäng till ÖFK.

Hur kommer det att synas att ni är matchvärd under den här publikfesten?

– Vi har laddat med reklam, erbjudanden och glada medarbetare. Vi firar 80 år och vill gärna dela med oss så att hela eventet blir ett stort kalas.

Varför har Svensk Fastighetsförmedling valt att sponsra Östersunds FK?

– Svensk Fastighetsförmedling har varit med sedan 1996 då föreningen bildades. Vi har alltid trott på ÖFK och är nu stolta över att få har varit med på hela resan till Allsvenskan och Cupmästare. ÖFK är idag en väl organiserad förening som verkligen är mån om sina sponsorer, det är både givande och tagande i samarbetet.

Varför ska man välja att anlita Svensk Fastighetsförmedling?

– Butiken i Östersund är unik . Vi är 11 medarbetare och den samlade kompetensen gör att vi kan leverera den bästa mäklartjänsten för alla typer av bostäder. Östersund växer och det är stor omsättning på bostäder. Vi har förtroendet att förmedla de flesta nyproduktionerna. Vi har special kompetens på jord och skog. Vi har kunskapen att förmedla hyresfastigheter. Hela butiken är välorganiserad där alla är lika viktiga. Arbetsglädje och laganda är vårt signum.

Ni är bland de största och ledande aktörerna på bostadsmarknaden. Har du något tips hur ÖFK ska bli bäst inom fotbollen?

Svar: Det skall vara roligt att gå på jobbet. Ständigt fokus på lagmoral och laganda. Alltid leverera med kvalitet. Förbered dig noga inför varje möte.

Här känns vi väldigt lika med ÖFK. Jag tror därför att framgångarna för Svensk Fastighetsförmedling och ÖFK kommer att fortsätta !