Glad Midsommar

AAAAAA

Glad midsommar önskar ÖFK alla kärleksfulla fotbollsälskare. Nu laddar vi för en fantastisk fotbollssommar med början redan nästa vecka.

Vi spelar träningsmatcher mot Hammarby (måndag 26 juli i Norrtälje) och mot GIF Sundsvall (tisdag 27 juli i Sundsvall). Därefter är det dags för Allsvenskan och Europa League.

AIK – ÖFK söndag 2 juli kl 17.30 på Friends Arena, Solna.

ÖFK – Jönköping Södra 9 juli kl 17.30 på Jämtkraft Arena

ÖFK – Galatasaray torsdag 13 juli på Jämtkraft Arena

ÖFK – Djurgården söndag 16 juli kl 17.30 på Jämtkraft Arena

Galatasaray – ÖFK torsdag 20 juli på Türk Telekom Arena

….och sedan bara fortsätter fotbollsfesten!

Så köper du biljetter till ÖFKs matcher (biljetter till Europa League matchen mot Galatasaray börjar släppas måndag 3 juli till medlemmar och årskortsinnehavare)

På internet
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

I ÖFK-shopen
Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – ICA Kvantum Lillänge & Visit Östersund
Du kan även köpa biljetter på ICA Kvantum Lillänge (mån-fre 8-20 och lör-sön 8-17) och hos Visit Östersund.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.