Jägarvallen går i graven

Jägarvallen vila i fridweb

Här har kända lag som Swansea och Wigan tränat och matchat. ÖFK, IFK och Fältjägarna har tränat och matchat här. Ungdomslag har tränat och matchat här. En av de vackrast belägna och bästa gräsplanerna i Östersund. Jägarvallen.
Nu går Jägarvallen i graven. Någon ersättningsplan finns inte. Fotboll är den överlägset största sporten i Sverige. Ungefär en tredjedel av all idrottsaktivitet i Sverige är fotboll. Alla är överens om att barn och ungdomar behöver mer motion. Det finns ett gigantiskt behov av planer för fotbollen i Östersund. Ibland, som idag när Jägarvallen börjar grävas sönder, är det svårt att förstå hur beslutsfattare tänker.
Vila i frid Jägarvallen.
#ÖFK #osdsport #vigerossaldrig

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser