Nu väntar två träningsmatcher mot allsvenskt motstånd

Linus inför Hammarby träning

Efter drygt en veckas bra träningar på gräs väntar två träningsmatcher. Imorgon, måndag, mot Hammarby i Norrtälje och på tisdag i Sundsvall mot GIF Sundsvall.

Efter den korta semestern för spelare och ledare har ÖFK nu tränat drygt en vecka i Krokom på naturgräs. Det har varit bra träningar med hela truppen involverad. Nu väntar två träningsmatcher mot allsvenskt motstånd. Imorgon måndag spelar man i Norrtälje mot Hammarby och på tisdag i Sundsvall mot GIF Sundsvall.

Linus Eriksson, ÖFKs målvaktstränare, berättar att målet med träningsmatcherna är att låta alla spelare få en hel match i benen. Laget flyger ner till Norrtälje på måndag morgon och hem på kvällen. Matchen i Norrtälje spelas på gräs. För övrigt på samma plan som ÖFK mötte Djurgården på ifjol sommar (Curtis Edwards debut i ÖFK-tröjan).

På tisdag väntar GIF Sundsvall på Idrottsparken som GIF Sundsvalls hemmaarena numera heter.

Båda matcherna börjar kl 15.00. Är du inte på plats kan du se matcherna via Mittmedia

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser