Nu väntar två träningsmatcher mot allsvenskt motstånd

Linus inför Hammarby träning

Efter drygt en veckas bra träningar på gräs väntar två träningsmatcher. Imorgon, måndag, mot Hammarby i Norrtälje och på tisdag i Sundsvall mot GIF Sundsvall.

Efter den korta semestern för spelare och ledare har ÖFK nu tränat drygt en vecka i Krokom på naturgräs. Det har varit bra träningar med hela truppen involverad. Nu väntar två träningsmatcher mot allsvenskt motstånd. Imorgon måndag spelar man i Norrtälje mot Hammarby och på tisdag i Sundsvall mot GIF Sundsvall.

Linus Eriksson, ÖFKs målvaktstränare, berättar att målet med träningsmatcherna är att låta alla spelare få en hel match i benen. Laget flyger ner till Norrtälje på måndag morgon och hem på kvällen. Matchen i Norrtälje spelas på gräs. För övrigt på samma plan som ÖFK mötte Djurgården på ifjol sommar (Curtis Edwards debut i ÖFK-tröjan).

På tisdag väntar GIF Sundsvall på Idrottsparken som GIF Sundsvalls hemmaarena numera heter.

Båda matcherna börjar kl 15.00. Är du inte på plats kan du se matcherna via Mittmedia