Personliga biljetter mot Galatasaray – här är allt du behöver veta inför biljettsläppet

Biljettsläppet till ÖFK – Galatasaray närmar sig! Här har vi samlat det allra viktigaste du behöver veta – läs igenom hela texten så underlättar det ditt köp på måndag. Det är många som har frågor och vi har försökt svara på de vanligaste här.

Pris per plats är oavsett sektion 350 kr. Fritt inträde för barn under sju år men de måste sitta i knät på vuxen. Norra stå är avstängd, sittplatser finns på Östra och Västra Läktaren. Södra sektionen tillägnas helt till Galatasarays fans.

Tid för släpp och köpställen
Biljetterna släpps måndag 3/7 klockan 12.00 i ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A och per mejl. Du får ett mejl med en länk och ett lösenord du ska använda om du vill göra ditt köp på nätet. Vi rekommenderar att du gör ditt köp online då köerna väntas bli långa i butiken. Ta med legitimation om du gör ditt köp i ÖFK-shopen.

Personlig förtur
Du kan inte ge bort din förtursbiljett till någon som inte är medlem eller inte har säsongskort.

Personliga biljetter
Ange namn och personnummer på samtliga biljettinnehavare – ha dessa uppgifter redo vid köpet. Kontroller på arenan kan förekomma, namnet på biljetten ska stämma överens med namn på ID-kort.

Flera i ett sällskap
Större sällskap som vill sitta tillsammans (men inte ingår i samma medlemskap) kan bäst få hjälp i ÖFK-shopen. Minst en person som själv är medlem/säsongare måste kunna påvisa samtliga medlemskap/årskort i ett sällskap som vill sitta tillsammans.

Enklast är att ta med samtliga personers medlemskort/bevis, säsongskort eller lämna de uppgifter som krävs för att personalen ska hitta informationen i våra register. Glöm inte personnummer.

Falkarna
Du som har årskort eller medlemskap i Falkarna kommer enbart kunna köpa biljetter på sektion J. Tar platserna på J-sektionen slut öppnar vi fler klackplatser på sektion I1. Dessa platser släpps för övriga om så inte blir fallet.

Biljetter till bortasektionen / tickets to Galatasaray section

Södra sektionen är under ombyggnad, vi kan inte släppa biljetter ännu. Mer information kommer på www.ostersundsfk.se.

The southern section is currently under reconstruction. More information will be available on www.ostersundsfk.se as soon as possible.