Se upp för ogiltiga biljetter / Watch out for invalid tickets

stol 340 pixlar

English version below.

Under måndagen inkom uppgifter till ÖFK:s kansli att en internetsida erbjuder biljetter till bortasektionen i klubbens hemmamöte med Galatasaray den 13/7. Priset per biljett var på sidan över 2300 kr. Vi vill med denna artikel uppmana samtliga biljettköpare att enbart köpa biljetter via något av de försäljningsställen vi hänvisar till här på www.ostersundsfk.se. Kommer du över en biljett som visar sig vara felaktig nekas du inträde till matchen.

Inga biljetter har släppts till allmän försäljning ännu och priset kommer vid släppen vara 350 kronor oavsett plats på arenan.

Här köper du biljetter till ÖFK – Galatasaray*
ostersundsfk.ebiljett.nu
ÖFK-shopen, Prästgatan 50 A

*Biljetter till bortasektionen köpes via de köpställen som utannonseras via ÖFK:s hemsida och Facebook-sida. Mer information om detta kommer under veckan.

English version

Yesterday information sent to ÖFK:s office shows that an internet site offers tickets to the away section at the club’s home meeting with Galatasaray on 13/7. The price per ticket was on the page above 2300 SEK. We would like to encourage all ticket buyers to purchase tickets only through any of the points of sale we refer to here at www.ostersundsfk.se. If you buy a ticket that turns out to be false you will be denied entry to the match.

No tickets have been released for general sales yet and the prize will be 350 SEK on each available seat.

ÖFK:s official store for ticket sales:
Tickets for the guest section are purchased through the purchase locations advertised via the ÖFK website and Facebook page. More information about this will be presented during this week.

ÖFK-fans buy tickets at these locations / internet sites:
ostersundsfk.ebiljett.nu
ÖFK-shopen, Prästgatan 50 A