Turbofart på Jämtkraft Arena

Arbetet med att förbättra och anpassa Jämtkraft Arena till att bli godkänd för tävlingsspel i UEFA Europa League (kategori-3 och kategori-4) rullar på i turbofart. Det nya konstgräset är utlagt, med bredden 68 meter, och ska besiktigas i slutet av den här veckan. Idag läggs gummigranulatet ut och när granulatet harvats så att det ligger jämnt på hela mattan så är mattan redo för inspektion.

Asfalt på Jämtkraft Arena1

Samtidigt asfalteras det för fullt runt om på arenan. Hälften av alla grusytor är nu asfalterade och arbetet beräknas vara klart nästa onsdag. I slutet av nästa vecka kommer även det nya staketet mellan a-plan och b-plan, nya kameror för kameraövervakning bakom samtliga läktare samt nya vändkors vara på plats.

Södra ståplats kommer att göras om till sittplatsläktare för Galatasarays supportrar. Stolar monteras på läktaren. Ett arbete som också beräknas vara klart i slutet av nästa vecka.

Slutligen är en ny läktare till norra stå (en läktare som enkelt görs om sittplats) under upphandling med målet att vara på plats i slutet av augusti.

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser