Uppdaterad info kring biljettsläppet till EL-kvalet – så många biljetter kan du köpa

flagga340
På måndag klockan 12.00 släpper vi biljetterna till ÖFK – Galatasaray den 13/7. Medlemmar och årskortsinnehavare kan då köpa biljetter före alla andra. Här hittar du uppdaterad information om vad som gäller vid släppet. Info for Galatasaray fans at the end of the article.

Alla med medlemskap för en person (200 kr) kan köpa maximalt en biljett.
Alla med familjemedlemskap (300 kr) kan köpa maximalt fyra biljetter.

Har du ett säsongskort kan du köpa en biljett, har du två säsongskort kan du köpa två biljetter, och så vidare.

Om du till exempel har ett familjemedlemskap och tre säsongskort kan du max köpa fyra biljetter, har du ett medlemskap och ett säsongskort kan du köpa en biljett. Du kan alltså inte kombinera ett familjemedlemskap och eventuellt flera säsongskort för att på så sätt köpa ännu fler biljetter.

Förturen gäller inte en särskild plats – vi erbjuder ingen förtur på platser du normalt har i Allsvenskan. Då alla inte kan erbjudas sin vanliga plats (kraven på antalet medieplatser är exempelvis högre än i Allsvenskan) har vi beslutat att det ska vara lika för alla. I förturssläppet kan alla medlemmar och säsongskortsinnehavare köpa biljetter samtidigt – var ute i god tid och gör ditt köp, vi räknar med att biljetterna går åt snabbt.

Personliga biljetter
Vi jobbar för att biljetterna ska vara personliga – personnummer och namn på respektive biljettinnehavare ska lämnas vid köp. Mer information om detta kommer under veckan. Var därför förberedd när du gör ditt köp – ha personnummer och namn på samtliga biljettinnehavare tillgängligt.

Så går släppet till
Mejl går ut till alla medlemmar/årskortsinnehavare – både innan släppet och den 3 juli kl 12.00. I det första mejlet informerar vi om precis allt du behöver veta inför släppet, i det andra medföljer en biljettlänk som köpet sker genom.

Biljetter kan köpas via mejlutskicket eller i ÖFK:s butik på Prästgatan 50 A. Butiken öppnar 12.00 och vi räknar med långa köer.

Flera i ett sällskap
Är ni flera som vill sitta tillsammans vår rekommendation att ni antingen:
- Bokar platser samtidigt på nätet och väljer platser bredvid varandra
- Besöker ÖFK-shopen och bokar i grupp. En person måste kunna påvisa samtliga medlemskap (enklast är att ta med samtliga medlemskort/bevis), säsongskort eller lämna de uppgifter som krävs för att personalen ska kunna hitta att aktivt medlemskap i våra register.

Kom ihåg att ha personnummer på samtliga biljettinnehavare redo.

Falkarna
Supportergruppen hänvisas till sektion J i första hand och till delar av I1 vid behov. Sektion J rymmer 158 platser, om denna sektion blir full öppnar vi delar av I1 för Falkarna. Totalt är 353 platser till en början öronmärkt för Falkarna.

Medlemmar i Falkarna kan köpa en biljett. Personer med Årskort hos Falkarna kan köpa en biljett. Har du både medlemskort och årskort kan du köpa en biljett.

Har du årskort eller medlemskap i Falkarna kan du bara köpa biljetter till de klacksektioner som beskrivs ovan.

Galatasaray-fans *uppdaterat
Biljetter till bortasektionen (Södra sektionen) släpps först efter samtal och överenskommelse med Galatasaray’s organisation.

Priset per biljett är 350 kr. Mer information om när dessa biljetter släpps presenteras senare men i god tid innan matchen ska spelas.

Tickets for the guest section (the southern section) will be released only after consultation and agreement with Galatasaray.

The price per ticket is 350 SEK. More information regarding the time of the release of these tickets will be presented later but in good time before the match is scheduled.

***

Det är många som ringer och mejlar in frågor men vi ber alla att ha tålamod och invänta ytterligare information tills den görs tillgänglig på www.ostersundsfk.se eller via mejl.