Vinst och förlust i träningsmatcherna

Målskyttar mot Hammarby träning juni 2017

Det blev vinst mot Hammarby med 3-0 när lagen möttes i Norrtälje i måndags. Målskyttar Ludvig Fritzson, Saman Ghoddos och Alhaji Gero.

För Ludvig Fritzson var det den första hela matchen i ÖFK-tröjan mot Allsvenskt motstånd. Det var inte bara de första 90 minuterna i ÖFK-tröjan för Fritzson. Han fixade också sitt första mål i 3-0-matchen mot Hammarby.

– Det kom ett inlägg till Saman som målvakten boxade ut. Sedan var det bara för mig att skjuta. Det kändes förstås otroligt skönt när bollen gick i mål, sa Fritzson och log.

Han gjorde en stabil insats och var starkt bidragande till segern.

– Jag är rätt nöjd och det kändes lite som jag tog chansen när jag fick den, sa Fritzson.

Hammarby-ÖFK slutade 0-3 (0-0)
0-1 (53) Ludvig Fritzson, 0-2 (64) Saman Ghoddos, 0-3 (66) Alhaji Gero.

Tisdagens träningsmatch slutar med en klar förlust med 0-4 (0-4) mot GIF Sundsvall. Samtliga mål i första halvlek.

Giffarna tog ledningen redan efter 3.30 på en fin frispark av Gerson. Keita chanslös. Sedan fortsätter det. 0-2 kommer i 14:e min (Morsay) och 0-3 i den 23:e min. Efter 0-3 jämnas spelet ut lite men Giffarna är fortfarande farliga varje gång dom närmar sig vår box. 0-4 (Wilson) kommer i 33:e min efter slarv i ÖFKs försvar.

En typisk träningsmatch där Giffarna är mer taggade och mer samspelta. En match som vi inte ska dra några stora växlar på.