1700 biljetter finns vid onsdagens släpp

biljettkö

Idag är det dags för nytt biljettsläpp till Europa League-kvalmatchen Östersunds FK–CS Fola Esch.

Klockan 9.00 idag släpps biljetterna till allmänheten och just nu finns det 1700 biljetter kvar till ÖFK:s nästa historiska match på Jämtkraft Arena. CS Fola Esch väntar i den tredje omgången av Europa League-kvalet.

– Vi förväntar oss att alla biljetter kommer att gå åt under onsdag och torsdag. Vill man vara säker på att få en plats är det nog säkrast att köpa biljett under onsdag förmiddag. Det är ju omöjligt att säga hur snabbt de 1700 biljetterna kommer att gå åt, säger Jonas Nilsson som är evenemangsansvarig på ÖFK.

Varje person kommer att kunna köpa fyra biljetter till matchen.

Men varför får allmänheten köpa fyra biljetter medan årskortsinnehavarna bara fick köpa två?

– Årskortsinnehavarna fick förtur att köpa två biljetter för att vara säkra på biljetter. Även dom kan givetvis också köpa fyra biljetter vid morgondagens allmänna släpp om de vill.

Klockan 09.00 öppnas det för försäljning på nätet och det går även att besöka ÖFK-shopen som håller öppet klockan 09.00-17.00.

Matchen kommer inte att TV-sändas.