banner_halmstad

Det känns att det är något stort på gång

Potter

I strilande regn tränade Östersunds FK bakom stängda dörrar.

Efter träningen kom en blöt men glad tränare in i värmen.

– Det var en bra träning och det känns i gruppen att det är något stort på gång, säger Graham Potter.

Under 15 minuter var träningen öppen då Östersunds FK tränade klockan 11. Sedan stängdes Jämtkraft Arena.

Samma regler gäller vid Galatasarays träning klockan 19.oo.

ÖFK:s träning bestod av att träna på en del taktiska upplägg för att kunna stora storklubben från Turkiet.

– Jag har tittat mycket de senaste dagarna på hur Galatasaray spelat på slutet. Men det är ju försäsongsmatcher så det kanske inte säger jättemycket. Jag har ändå en bild över hur jag tror att de kommer att spela mot oss och hur de vill anfalla. Jag ser verkligen fram emot att få möta dem, säger Potter.

Det är en stor match för spelarna. Men även för dig är det väl den största som tränare?

– Ja, det är klart att det är något alldeles extra även för mig. Det är ju min största utmaning hittills. Vi möter en storklubb med många otroliga spelare. Det är klart att vi är underdogs på torsdag kväll, men det passar oss bra, säger Graham Potter och skrattar.

Men du tror att ni kan slå det här laget?

– Ja, det är det vi hoppas på när vi går ut. Vi har stor respekt för laget, men det har vi för alla lag vi möter i Allsvenskan också.

De snabbaste och bästa nyheterna om ÖFK läser du på vår web osdsport.se