bkhacken

Extraöppet i shopen lördag och söndag 12-15.30

ofkvsjonk

Match 17.30 mot Jönköping på söndag – vi behöver ditt stöd på plats! Biljetter hittar du via ostersundsfk.ebiljett.nu, hos våra ombud (Visit Östersund och ICA Kvantum Lillänge) eller i ÖFK-shopen (öppet mån-fre 12–17), extraöppen lördag och söndag mellan 12.00 och 15.30.

Fritt inträde med Storsjöcupen-band
Du som har Storsjöcupen-band har fritt inträdet till matchen. En fribiljett till Norra Stå kan hämtas i shopen på Prästgatan 50 A eller i luckan matchdag, mot uppvisande Storsjöcupen-band (ej avklippta band).

Rabatt för familjen
ostersundsfk.ebiljett.nu och i vår butik finns familjebiljetter till försäljning. Rabatten gäller på sektion I1 och ger 25% rabatt på ett helt köp gentemot ordinarie pris. Läs mer om familjerabatten här.

Pensionärsrabatt
En nyhet för säsongen är att pensionärer har reducerat pris på svarta sektioner. Rabatten är 35 kr per biljett – nytt är även att biljettypen finns att köpa via ostersundsfk.ebiljett.nu.

>>Klicka här för att boka biljetter