Förlängd förtur till ÖFK – Galatasaray – det allmänna släppet skjuts upp en dag

stol-340-pixlar
Onsdagen den 5:e juli klockan 12.00 släpps biljetterna på nytt för medlemmar och säsongskortsinnehavare. AXS Transticket har löst alla de tekniska problem som gör att vi tillfälligt stoppat försäljningen. Förturen förlängs därmed med ett dygn – det allmänna släppet sker istället den 6:e juli klockan 12.00.

Har du redan köpt biljetter kan du bortse från detta mejl – du får det ändå så vi kan säkerställa att så många som möjligt kan ta del av informationen.

Du kan göra ditt köp via något av följande köpställen:

1: Via mejlutskicket som gick ut i måndags. Använd samma biljettlänk och kod som du fick i mejlet. AXS Transticket säkerställer att länken och kampanjkoden nu fungerar som utlovat.*
2: I ÖFK-shopen (öppet 12-17)
3: AXS Transticket: 0771-45 46 00 **

*Flera har hört av sig och säger att de inte fått något mejl. I många fall ligger mejlet i inkorgen för spam/skräppost – dubbelkolla att det inte hamnat där!

** Om du ringer till AXS Transticket måste du uppge namn på innehavaren av medlemskortet samt namn på eventuella säsongskort. Uppge även namn och personnummer på samtliga biljettinnehavare vid köpet.

Falkarna

Du som är medlem eller har årskort hos Falkarna behöver köpa biljetter i butiken på Prästgatan 50. Sektion J är fullbokad och för att boka Falkarna-biljetter på I1 måste du bege dig till vår shop på Prästgatan 50 eller ringa Transticket på 0771-45 46 00.