bkhacken

Jag var säker på att ÖFK skulle vinna mot Galatasaray

Clipboard06Özkan inför Djurgården hemma

Potter mot Özkan.
En kamp om vilket lag som ska föra matchen på Jämtkraft Arena på söndag.
Och en kamp om vilket lag som ska klättra i tabellen.

När Pelle Olsson fick sparken från Djurgården förra året var det många som spekulerade i vilken som skulle bli Djurgårdens nya tränare. Under en tid började spekulationerna handla om att Graham Potter skulle ta över som tränare för blåränderna.

Men istället blev det mannen som förde upp AFC United till allsvenskan, Özkan Melkemichel som lite överraskande tog över Djurgården.

För första gången kommer han på söndag vandra in på Jämtkraft Arena som tränare för Djurgården. Och faktum är att han inom en vecka kommer att möta ÖFK två gånger. Först på bortaplan och sedan hemma på Tele 2 Arena.

– Det är klart att det är en fördel för oss att möta ÖFK två gånger samtidigt som de spelar cupmatcher. Men Östersund är vana att spela många matcher på kort tid. Samtidigt har de en bra trupp som gör att vi på förhand inte kan veta vilket lag ÖFK ställer upp med, förklarar Özkan när vi träffar honom på Djurgårdens fantastiska träningsanläggning vid Kaknästornet i Stockholm.

Han ger ett mysigt intryck där han vandrar omkring på konstgräsplanen. Han är inte en man med stora gester som skriker när han förklarar hur han vill att spelarna ska agera. Tvärtom är han lugn och harmonisk. Özkan har fått flera nya spelare som gett Djurgården en tyngd i truppen med bland andra Kim Källström, Andreas Isaksson, Jonas Olsson och Kevin Walker.

– Östersund har så många individuella kvalitéer och har fått jobba med samma tränare i flera år. Jobbar man långsiktigt så blir det framgångsrikt. Man har en tydlig spelidé och då kommer också framgångarna.

Hela intervjun med Özkan och mycket annat om ÖFK läser du på osdsport.se

Så köper du biljetter till ÖFK-Djurgården söndag 16 juli 17.30:

På internet:
På ostersundsfk.ebiljett.nu köper du biljetter till de matcher som är släppta. Välj e-post som leveranssätt och skriv ut biljetterna eller visa upp dem i din mobil.

På Nya ICA Kvantum:

Öppet: 8.00-22.00.

I ÖFK-shopen:

EXTRAÖPPET I HELGEN!

Lördag: 12.00-15.30

Söndag: 12.00-15.30

Vår klubbshop hittar du på Prästgatan 50 A. Klicka för aktuella öppettider.

Över telefon:
Callcenter för biljettköp och frågor kring ditt köp via AXS Transticket: 0771-45 46 00. Telefontid: måndag – fredag 09:00-18:00, Lördag 10:00-15:00.

Ombud – Visit Östersund:
Du kan även köpa biljetter på Turisbyrån.

Biljettlucka matchdag, Jämtkraft Arena:
I våra allsvenska hemmamatcher öppnar biljettförsäljningen vid arenan två timmar innan avspark, om inget annat anges. Vi rekommenderar dock förköp – det är både billigare och du slipper köer vid arenan.