ÖFK direktsänder matchen själva!

Gero jublar

Efter strulet med att få till en tv-sändning från morgondagens match mot Fola Esch i Europa League kvalet kommer här dagens bästa nyhet för dig som inte kan besöka Jämtkraft Arena på torsdag kväll.

ÖFK sänder matchen själva via ÖFKs hemsida och Sportsajten Osdsport.se, som ägs av ÖFK!

– Jag är väldigt glad att mina medarbetare har gjort det här möjligt, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

Östersunds FK fick aldrig något acceptabelt erbjudande från någon som ville sända Europa League-kvalmatchen mot CS Fola Esch på torsdag.

Det såg länge ut bli en Europa League-match helt utan TV-sändning.

Men i elfte timmen är det nu klart att matchen kommer att sändas på sportsajten osdsport.se. Du kan även se matchen på ostersundsfk.se.

Produktionsbolagen är de lokala Streamify och AETV som sänder massor med livesport.

Ordförande Daniel Kindberg förklarar varför man sänder matchen på klubbens egna kanaler.

– Vi fick aldrig något tillräckligt bra erbjudande från någon som ville sända matchen. Det såg ut att bli en match utan tv-sändning tills den här chansen dök upp att sända den själva, säger Kindberg.

Hur mycket kostar det att se matchen?

– Vi tänker inte ta en enda krona. Vi vill erbjuda de fans som inte har möjlighet att komma hit att se matchen gratis. Det tycker jag att de är värda.

Matchstart är 19.00 och sändningen drar igång 18.50 med förhandsintervjuer. Du blir också bjuden på kommentarer i paus och efter matchen.

Matchen på torsdag är den första i tredje kvalomgången till Europa League. Returen spelas i Luxemburg torsdag 3 augusti klockan 19.30.