Så här ser biljettsläppet ut inför Fola Esch på torsdag

Nu är det dags att släppa biljetterna till Östersunds FK:s kommande match mot Fola Esch i Europa League-kvalet.

Här har du all information inför biljettsläppet!

På måndag klockan 12.00 släpper vi biljetterna till årskortsinnehavarna.

Sedan blir det biljettsläpp på tisdag klockan 09.00 till alla medlemmar.

Från onsdag klockan 09.00 är det sedan fritt fram för alla andra att köpa matchbiljett.

– Vi har förstås haft en utvärdering efter förra biljettsläppet och där kan vi konstatera att vi gjorde ett fel att släppa biljetter till årskortsinnehavare och medlemmar samtidigt. Vi skulle givetvis ha prioriterat årskortsinnehavarna då. Men vi har tagit lärdom av det så nu gör vi om och gör rätt, säger Jonas Nilsson som är evenemangsansvarig hos ÖFK.

Det går att köpa två biljetter per årskort, enskild medlem kan köpa en medan man på ett familjekort kan köpa två biljetter.

– Vi kan säkert inte få alla nöjda, men vi behöver ju sätta upp några regler. Att en årskortsinnehavare som betalat 4000 kronor ska få köpa två biljetter medan en som köpt familjemedlemskap för 300 kronor ska få köpa fyra känns inte rätt, säger Jonas Nilsson.

Klockan 18.00 på söndagskvällen fick årskortsinnehavarna ett mejl med en länk. Denna används vid köpet. Om du inte fått någon mejl så var noga med att titta om den hamnat i skräpposten. Finns det ändå inget mejl så får du hjälp av Transticket på telefonnummer 0771-454600. Då kan du köpa dina biljetter via telefon. Det går också att besöka ÖFK-shopen så löser vi problemet där. På tisdag 09.00 får medlemmarna sina länkar.

Matchbiljetten kommer att kosta 350 kronor. Sittplatserna på södra sittplatsläktaren säljs för 250 kronor.

– Vi låter priset vara kvar som vi har haft det. Vi höjer inte förrän i gruppspelet, säger ÖFK:s ordförande Daniel Kindberg.

Södra sitt kommer att vara hemmaläktare under matchen mot Fola Esch och det är där som Falkarna kommer att hålla till. Falkarnas placering på läktaren är sektionerna S2 och S3.

Matchstart är 19.00 på torsdag 27 juli.