Supporterinfo inför CS Fola Esch borta

Information till dig som planerar att se mötet mellan CS Fola-ÖFK på plats.
En lite enklare bortamatch att besöka för oss nordbor väntar nu när vi fått CS Fola Esch i nästa omgång. Hemmamatchen kommer som sagt spelas redan nu på torsdag hemma på JK Arena men redan nu är det så klart hög tid att börja planera resan till Luxemburg.
Nedan hittar ni information för att själva kunna planera resan på ett bra sätt.
Tänk på att jämföra olika flygplatser och bolag
Matcharenan heter Stade Emile Mayrisch och tar in ca 3900 åskådare under Europa League matcher.
ÖFK kommer i ett första skede att få en sektion med 295 biljetter, när dessa tar slut kan vi ansökan om att få flera.
ÖFK kommer genom SLO Fredrik Jansson att ta upp förbeställningar på biljetter, priserna från
CS Fola Esch är ännu ej exakta men den indikation de gett är mellan 10-20€.
För bokning av biljett på ÖFK sektion skicka mail till Slo@ostersundsfk.se med namn, mail och telefon till de som avser resa.
Värt att notera att sektionen saknar tak.
(texten uppdateras så snart vi fått de exakta priset)
Tips på boende:
I området i närheten av tågstationen i centralorten Luxembourg finns budgethotell så som Ibis, Hotell Zürich och Yasha Hotell. Place Guillaume II är det största torget i stadskärnan, där ska finnas bra pubar och uteserveringar att ladda upp på.
Transport till Arenan:
Arenan heter Stade Emile Mayrisch och dit tar man sig enklast genom en tågresa.
Det tar cirka 45 minuter med tåg följt av en kortare promenad till arenan.
Avfärd från station:
Humilius, (ligger väldigt nära torget Place Guillaume II)
Avstigning sker på station:
Esch/Alzette, följt av en kortare promenad.
Privatresenärer har olika alternativ. Här kommer några förslag på hjälpmedel för att planera resan.
Bil/minibuss ni hittar rutt samt reseplaneringsverktyg här.
Flyg: använd sökmotor för billiga flygresor, tex http://www.flygresor.se/. Flygplatsen i Luxemburg city heter Luxemburg Findel.
Om inget lämpligt flyg finns, kolla även efter flyg till närliggande flygplatser förslagsvis Frankfurt och Düsseldorf, använd tåglänken nedan för att se om det finns bra anslutningar.
Tågresor: www.bahn.de
Östersunds FKs SLO Fredrik Jansson kommer vara behjälplig på plats i Luxemburg.
Fredrik nås på telefon +46-708633665

sittplats

Information till dig som planerar att se mötet mellan CS Fola-ÖFK på plats.

En lite enklare bortamatch att besöka för oss nordbor väntar nu när vi fått CS Fola Esch i nästa omgång. Hemmamatchen spelas redan på torsdag på Jämtkraft Arena och det är så klart hög tid att börja planera resan till Luxemburg tidigt.

Nedan hittar ni information för att själva kunna planera resan på ett bra sätt.

Tänk på att jämföra olika flygplatser och bolag.

Matcharenan heter Stade Emile Mayrisch och tar in ca 3900 åskådare under Europa League-matcher.

CS Fola Esch är ännu ej exakta men den indikation de gett är mellan 10-20€.

Värt att notera att sektionen saknar tak.

(texten uppdateras så snart vi fått de exakta priset)

Tips på boende:

Transport till Arenan:

Arenan heter Stade Emile Mayrisch och dit tar man sig enklast genom en tågresa.

Det tar cirka 45 minuter med tåg följt av en kortare promenad till arenan.

Avfärd från station:

Humilius, (ligger väldigt nära torget Place Guillaume II)

Avstigning sker på station:

Esch/Alzette, följt av en kortare promenad.

Bil/minibuss ni hittar rutt samt reseplaneringsverktyg här.

Tågresor: www.bahn.de

Östersunds FKs SLO Fredrik Jansson kommer vara behjälplig på plats i Luxemburg.

Fredrik nås på telefon +46-708633665