bkhacken

ToysRus Miniturnering ihop med Knatteskolan

ToysRus Miniturnering ihop med Knatteskolan 2017.

Vi tar nu emot anmälningar till vår Miniturnering ihop med Toy”R”Us två träningsgrupper Grön & Gul, med inriktning på åldrarna 4-7 år gamla (2010-2013).

Vi bjuder in barn till att komma och spela miniturnering för att enbart spela matcher.
Ta med ett gäng kompisar och bilda ett lag på max fyra spelare per lag.

Varje lag behöver vara minst tre stycken i varje lag. Kan man ej få ihop ett lag på tre personer så fyller man i på anmälan att man är själv. Men vill delta i ett annat lag så delar vi in er i något befintligt lag.

Varje lag kommer att spela tre matcher där varje match är 2 x 5 minuter.

När:

10:00-11:15 Grön Miniturnering 1 – 16 Lag.
11:30-12:45 Grön Miniturnering 2 – 16 Lag.

10:00-11:15 Gul Miniturnering 1 – 16 Lag.
11:30-12:45 Mixad Miniturnering – 16 Lag.

Plats: Jämtkraft Arena, B-Plan.

Åldrarna: 4-7 år gamla (2010-2013).

Kostnad – Gratis för alla barn att delta!

Max antal deltagande lag: 64 lag. 16 lag per block á 4 spelare per lag.

Alla deltagande barn får en gåva från ToysRus, samt en matchbiljett till ÖFK’s allsvenska hemmamatch mot AFC Eskilstuna.

Gruppindelningen inför turneringen sker enligt nedan.

 Grupp Grön riktar sig till barn som har lite eller ingen erfarenhet av ”organiserad” fotboll. Barnet möter nya tränare, nya träningskamrater och upplever fotboll i en lekfull miljö.

 Grupp Gul riktar sig till barn som tidigare har haft kontakt med fotboll i en ”organiserad” verksamhet och har träffat nya ledare och lagkamrater tidigare. Barnet ges möjlighet att ta nästa steg i sin personliga fotbollsutveckling.

Anmälan gör du här

Knatteskolans vision:
Knatteskolan är ett första eller andra möte för barn med fotboll. Miljön kommer att vara positiv, lek- och lustfyllt. Fokus är en upplevelse innehållande naturliga rörelser genom lek. Målet är att barnen ska få en god första kontakt med sporten fotboll och samtidigt känna att fysisk aktivitet är något roligt, utmanande och spännande.
Välkomna!

Knatteskolan kan vara spelarens första kontakt med organiserad idrott. Träningens huvudsakliga syfte i dessa åldrar är:

-Första mötet med fotbollen ska vara positivt och lek- och lustfyllt.

-Träning av grundläggande naturliga rörelser sker genom lek.

-Målet är att barnen ska se fysisk aktivitet som något roligt, utmanande och spännande.