Tråkigt att behöva lämna spelare hemma

Graham inför AIK borta

Dags för omstart för Östersunds FK i Allsvenskan.

I eftermiddag väntar AIK på Friends Arena klockan 17.30.

– Det är faktiskt ganska tufft att ta ut en startelva nu, säger Graham Potter.

Efter ett långt uppehåll i Allsvenskan finns alla spelare tillgängliga för Graham Potter. 18 spelare, av de 23 i truppen, fick följa med till Stockholm.

– Alla har tränat väldigt bra under uppehållet och vi känner oss förberedda. Det tråkigaste med det här jobbet är att behöva bänka eller lämna spelare hemma. Vi har en väldigt jämn trupp, men jag måste ju spela dem som jag anser är bäst för dagen. Då måste jag göra vissa besvikna, säger Graham Potter.

I eftermiddag är det alltså dags för AIK. Ett AIK som precis som ÖFK har skrapat ihop 21 poäng under de 12 inledande omgångarna. AIK har släppt in minst med mål i Allsvenskan så här långt, men har också gjort lite mål.

– Att spela mot AIK på Friends Arena är nog en av årets svåraste bortamatcher. Men vi ser oerhört mycket fram emot den här matchen. Det blir en stor utmaning i eftermiddag, säger Graham Potter.

Läs mer på osdsport.se