Turkisk polis: Bär inte ÖFK-färger utanför arenan

Galas fans

Det är en del ÖFK-fans på väg till Turkiet för att se returmötet mot Galatasaray på torsdag. Ska du se matchen på plats får du här nyttig info om biljetter och hurdu bör uppföra dig.

Turkisk polis hoppas att de gästande supportrarna tänker sig för då man besöker en kokande Türk Telekom Arena.

Den turkiska polisen rekommenderar att Östersunds FK:s fans inte bär klubbens färger i form av till exempel matchtröjor och flaggor förrän man befinner sig på ÖFK:s sektion på läktaren.

Allt för att undvika provokation och bråk.

De som vill köpa biljett till matchen kan göra det på plats vid Türk Telekom Arena i biljettbås 2. Priset för biljetten är 40 turkiska lira och det är enbart kontanta lira som gäller. Inga betalkort kan användas vid biljettköp.

Viktigt är också att ha med sig sitt pass då man man köper biljett.

Biljettbås 2 kommer att vara öppen matchdagen från klockan 18.00 (lokal tid). Matchstart 20.30 (lokal tid).

Du som kommer till arenan med tåg ska kliva av vid station Seyrantepe.

Matchstart 20:30 (lokal tid).

fotnot: ÖFK:s Supporter Liaison Officer (SLO) Fredrik Jansson kommer finnas på plats från 18:00 för att besvara frågor.

Han nås på telefon +4670-8633665