Verkligheten hann ikapp oss. Förlust borta mot Djurgården

Djurgården gästades av ÖFK under söndagen. Här kan du läsa vår liverapportering från matchen:

Lagen kliver ut på Tele2 Arena.

Potter säger till C More att han förväntar sig en tuff match när man spelar på Djurgårdens hemmaplan.

Melkemichel har format laget för att pressa ÖFK, han har sett ytor som han vill utnyttja.

1′ Djurgårdens Kevin Walker sparkar igång matchen.

2′ Mensiro trycker omkull El Kabir och avbryter DIFs anfall. Somi är liggande på andra sidan planen.

4′ Somi är fortsatt liggande och vårdpersonal är inne på planen.

4′ Walkers frispark når Kim Källström men mittfältaren styr bollen precis utanför mål.

5′ Somi är med i spel igen.

8′ Djurgården ger inte ÖFK någon lugn och ro i uppbyggnadsspelet vilket gör att ÖFK har svårt att ta sig till anfall.

10′ Bra frisparksläge efter att Somi fällt Eriksson. Källström står vid bollen 23 meter från mål.

11′ Källströms frispark går över.

15′ Båda lagen har svårt att finna målchanser nu, blir mest spel på mittfältet.

19′ El Kabir utmanar  men Mukiibi och Bachirou samarbetar och tar bollen.

24′ Hopcutt blir fälld av Källström. Frispark till ÖFK, bra läge.

25′ Hopcutt och Somi står vid bollen. Hopcutts skottförsök går rakt i muren.

29′ Somi bryter fram och skjuter, skottet täcks undan av Olsson och faller till Fritzson som drar till direkt men får ingen ren träff.

31′ Domaren pratar med Gero och Olsson som har varit inblandade i en närkamp precis innan.

34′ Nu är det ÖFK som för spelet, Bachirou provar skott men Källström täcker.

36′ Hopcutt kommer till skottläge precis vid kanten till straffområdet, skottet går över.

39′ Pettersson kapar Mrabti bakifrån och blir varnad. Väldigt bra frisparksläge för Djurgården, precis utanför straffområdet.

40′ Magnus Eriksson tar frisparken som täcks undan av Nouri ut till hörna. DIF skriker efter straff och hands av Nouri men domaren friar.

43′ MÅL, Källströms frispark når Jonas Olsson som nickar bollen i mål. Keita är på bollen men kan inte stoppa den, 1-0 till Djurgården.

45′ Direkt efter målet kom ÖFKs bästa läge i matchen. Geros inlägg hittar Somis huvud, nicken räddas på mållinjen av Isaksson.

45+1′ Domaren blåser av första halvlek. Djurgården började bäst men Östersund jobbade sig in i matchen, men precis innan vilan så ger Olsson hemmalaget ledningen.

ÖFK har tvingats till ett byte i halvtid, Somi skadad så Aiesh kommer in.

46′ ÖFK sparkar igång andra halvlek.

49′ Djurgården har börjat bäst i andra, ÖFK har svårt att hålla i bollen.

50′ Widgren fick en smäll av Eriksson och har ont en stund men kan fortsätta.

51′ ÖFK är riktigt slarviga i passningsspelet . Det är DIF som stressar fram misstagen.

52′ Bachirou blir varnad efter en närkamp med Une Larsson.

55′ Keita blir fälld i straffområdet efter en hörna och blir tilldelad frispark. Olsson blir irriterad och får gult kort för sin reaktion.

56′ Edwards kommer in istället för Fritzson.

58′ Une Larsson har fått en till smäll och måste nu byta. Beijmo ersätter.

60′ ÖFK har spelat upp sig sedan bytet och kommer högre upp i anfallszon.

61′ Nouri slår in en hörna, Mukiibi når högst men nicken går utanför.

64′ Hopcutt bryter igenom men Djurgårdsförsvaret täcker skottförsöket.

66′ Eriksson blir bortlurad av Edwards och kommer sent i tacklingen vilket leder till gult kort för Djurgårdaren.

68′ Gero får gult kort för att han klagade på domslut.

69′ Djurgården byter ut Karlström, Badji kommer in.

71′ ÖFK gör sitt sista byte, Gero har spelat klart och Bertilsson kommer in.

75′ Pettersson driver upp bollen men blir kapad av Mrabti, frispark vid mittplan för ÖFK.

79′ Badji kommer till avslut efter kontring av DIF, Keita är med och räddar.

81′ Edwards provar långskott, bollen går över ribban. DIF ligger nu lågt och ÖFK har svårt att komma igenom försvaret.

82′ MÅL, Badji blir helt frispelad vid bortre stolpen och lägger enkelt in bollen i öppet mål, 2-0 till Djurgården.

85′ Djurgården fortsätter att ligga tätt i försvarsspelet och Östersund kommer inte igenom.

86′ MÅL, Olsson gör än en gång mål på fast situation, han når högst och vinklar in bollen i mål. 3-0 till Djurgården och ridå för ÖFK.

89′ Pettersson når högst på en frispark men nicken går utanför.

90′ Det blir fyra minuters tilläggstid.

90+1′ Badji frispelar El Kabir som kommer själv med Keita, han försöker placera bollen i bortre men gör ett dåligt avslut och bollen går utanför.

90+4′ Domaren blåser av och Djurgården vinner till slut med 3-0.

ÖFK:s startelva:

Aly Keita – Ronald Mukiibi, Tom Pettersson, Dennis Widgren – Sam Mensiro, Fouad Bachirou, Brwa Nouri, Gabriel Somi – Ludvig Fritzson, Alhaji Gero, Jamie Hopcutt.

Ersättare: Andrew Mills, Douglas Bergqvist, Curtis Edwards, Tim Björkström, Johan Bertilsson, Bobo Sollander, Hosam Aiesh.