09.00 i dag: Sista biljetterna till PAOK-matchen släpps

Efter att årskortsinnehavarna och medlemmarna har haft förtur till biljetter så finns nu cirka 1500 biljetter kvar till ÖFK:s match mot PAOK i play off till Europa League.

De kvarvarande biljetterna släpps på onsdag morgon 16/8 klockan 09.00 på nätet och i ÖFK-shopen.

– Det har fungerat bra för de allra flesta att köpa biljetter på nätet. Det är några enstaka som hört av sig som haft problem. Att det fungerat bra har också visat sig i ÖFK-shopen där trycket har varit mindre än i de tidigare matcherna i Europa League-kvalet, säger biljettansvarige Ola Laxvik.

Det gäller alltså att vara beredd framför datorn på onsdag morgon 09.00 eller besöka ÖFK-shopen som öppnar 09.00 om man vill vara med i jakten på de sista biljetterna till ÖFK-PAOK!