ÖFK – PAOK: Bortabiljetter släppta / Away tickets released

Gästande supportrar köper till torsdagens match sina biljetter via en särskild biljettsida (länk nedan).

Till att börja med kan bortafansen köpa biljetter till S1-sektionen. Beroende på hur försäljningen på Södra läktaren går så öppnas fler sektioner allteftersom.

Klicka här för att köpa biljett. Pris: 400 kr st. Du kan även köpa biljetter på plats i luckan. Det är samma pris oavsett var du gör ditt köp.

Välkomstbrev från Polisen i Östersund

Kiriakos Giantsidis, SLO i PAOK, är på plats under match. Har du frågor inför ditt besök når du honom på: +30 694 158 43 28.
Koulis från PAOK Sverige är också på plats, honom når du på +46769430116.

English version.

Guest supporters buy their tickets through a special ticket page (link below) for the match on Thursday.

For starters, the guest supporters can buy tickets only on the S1 section. Depending on how many tickets we sell more sections will open as time goes by.

Click here to buy tickets. Price: 400 SEK / ticket. You can also buy tickets at the arena on Thursday.

Welcome letter from the police in Östersund

Kiriakos Giantsidis, SLO in PAOK, is in Östersund during the match. Phone: +30 694 158 43 28.
Koulis from PAOK Sweden is also at the arena on Thursday. Phone: +46769430116
.