topbanner

Supporterinfo Hammarby – ÖFK

hifborta340

På söndag möter ÖFK Hammarby IF på Tele2 Arena. Du som planerar att följa matchen på plats kan köpa biljetter via denna sida. Nedan finner du ytterligare information kring bortasektion, parkering och priser.

Sektion och entré
Sektionen för ÖFK:s supportrar är en del av ståplats på södra sidans nedre etage. Sektionen utökas utifrån hur försäljningen går och vilka uppskattningar om antalet som görs.

Entrén är entré P på den sydöstra sidan av arenan.

Se arenakarta för entré och sektion: http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan

Biljettköp
Förköp görs via följande länk: http://hammarbyfotboll.ebiljett.nu/kampanj/borost/

Biljetter på plats säljs vid biljettluckor som finns intill entré P. För att undvika köer och vara säker på att få plats rekommenderas förköp.

Biljettpriser:
Vuxen (
19 år och äldre)
165 kr + 20 kr serviceavgift

(Till och med 18 år), Student, Pensionär
115 kr + 20 kr serviceavgift

Student måste vid kontroll kunna uppvisa giltigt studentbevis. Som pensionär räknas från fyllda 65 år eller mot uppvisande av giltigt pensionsbevis.

Till och från arenan:
Vi rekommenderar Östersundssupportrar som ska till bortasektionen att komma söderifrån. Lämpligaste tunnelbanestation är Blåsut från vilken det tar ca 5 minuter att gå till entrén för bortassektionen. Andra stationer är Globen och Gullmarsplan men från dessa måste man promenera över till andra sidan av arenan.

Parkering
Bil och minibuss. Arenagaraget under arenan med ca 650 platser rekommenderas till bortasupportrar. Uppgången vid garagets södra sida är nära intill bortasektionens entré. För supporterbuss sker parkering i nära anslutning till bortaentrén, närmare information via ÖFK:s ansvariga.

Mat och dryck
Bar och kiosk/fastfood finns i ytorna bakom sektionen. Hamburgare, korv, godis, popcorn, chips, läsk, folköl, starköl m.m finns vid dessa enheter. Upplägg i detalj styrs av hur många supportrar som förväntas komma.

Supporterkort: För supportrar med supporterkortet hämtas biljett ut mot uppvisande av kortet vid biljettluckan som är belägen strax till vänster om entrén.

Matchprogram: Supportrarnas Matchprogram, finns till försäljning vid försäljningspunkter utanför arenan. Mycket läsning för kostnad på 30 kronor.

Kontakt:
Vi vill gärna veta hur ni som bortfans har upplevt besöket. För synpunkter efter match, kontakta ÖFK:s SLO, eller Hammarby Fotbolls SLO Jakob Uddeholt på mail: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

Har du frågor på plats finns ÖFK:s SLO Fredrik Jansson tillgänglig på 070-863 36 65.