nästahemmamatch

Bojanic lämnar ÖFK

Efter dagens träning kom beskedet att Darijan Bojanic lämnar Östersunds FK.

– Det är klart att jag kommer att sakna spelare och ledare. Jag har trivts i det här laget sedan dag ett, säger Darijan Bojanic efter sin sista träning på Jämtkraft Arena.

Helsingborg lånade ut Darijan Bojanic till Östersunds FK, med köpoption, till sista december. Men redan nu återvänder han alltså till Helsingborg för spel i Superettan.

– Jag har trivts bra här, men det kanske inte gick som jag hade tänkt mig. Jag hade hoppats få spela mer och gjort fler poäng. Det känns bra att Helsingborg vill ha tillbaka mig och där vet jag att jag kommer att få spela, säger Darijan Bojanic.

Efter träningen i dag tog Darijan Bojanic avsked av spelarna i omklädningsrummet.

– Det är aldrig roligt med avsked. Men jag kommer att hålla kontakten med flera av grabbarna. Samtidigt så känns det skönt också att få komma hem till Helsingborg. Ja, det är lite blandade känslor, säger Darijan Bojanic.

Helsingborg hoppas att han kan spela redan på måndag då laget möter IK Frej på bortaplan.

Mer nyheter om ÖFK på osdsport.se