Det gäller om biljetter till ÖFK – PAOK – bli medlem innan onsdag och få förtur på biljetter

340medlem
Dubbla möten med grekiska laget PAOK väntar. Intresset för biljetter till hemmamatchen den 24 augusti 19.00 är stort och ett sätt att öka dina chanser att få tag på biljetter är att bli medlem i klubben.

Bli medlem innan 9 augusti 17.00
Tecknar du ett medlemskap för en person (200 kr) får du möjlighet att köpa en biljett. Tecknar du ett familjemedlemskap (300 kr) får du möjlighet att köpa två biljetter. Medlemskapet måste vara tecknat senast onsdag 9 augusti klockan 17.00 – blir du medlem efter det gäller ingen förtur.

Datum för biljettsläpp
Måndag 14 augusti 09.00, säsongskortsinnehavare
Tisdag 15 augusti 09.00, medlemmar
Onsdag 16 augusti 09.00, allmänheten (om det finns biljetter kvar)

Precis som vid tidigare biljettsläpp skickar vi ut mejl med koder och biljettlänkar. Vi uppdaterar hemsida och sociala medier när utskicken är gjorda.

Så många biljetter kan du köpa
Du kan köpa två biljetter per säsongskort, en biljett per enskilt medlemskap eller två biljetter per familjemedlemskap. I det allmänna släppet kan du köpa max fyra biljetter per köp. Har du både säsongskort och medlemskap får du separata utskick och möjlighet att köpa biljetter i flera omgångar innan det allmänna släppet.

Kom ihåg att biljetterna är personliga och att personnummer och namn behövs till respektive biljettinnehavare.

Biljettpris
Priset per biljett är 400 kr. I allsvenskan har barn under sju år fritt inträde, detta gäller inte vidare i europaspelet.

Falkarna
ÖFK:s supporterklack har tilldelats sektion J (och I1 vid behov) på Västra läktaren.

Bortasektion / Away section
Gästande supportrar håller till på södra läktaren. Mer information om biljettsläpp kommer så fort vi har ny information. Biljettpris: 400 SEK.

PAOK supporters will be seated at the southern part of the arena. More information regarding when tickets will be released will be published as soon as possible.

Bli medlem här.