ÖFK ger möjlighet för fotbollsfest på torget

23 AUGUSTI 2017
OSDSPORT.SEMed Östersunds FK i fokus
NYHETER
FOTBOLL
HOCKEY
TRAV
FALKARNA
BLOGG
KRÖNIKA
SPELTIPS
RESULTAT
OFF THE ICE
NYHETER
ÖFK RÄDDAR FOTBOLLSFESTEN PÅ STORTORGET
5102 Visningar
ÖFK räddar fotbollsfesten på Stortorget
Patrick Sjöö22 augusti 2017
Här kommer veckans glada nyhet. Det blir storbilds-TV på på torsdag!
Det är ÖFK som räddar fotbollsfesten på Stortorget.
Frågorna har varit många inför torsdagens play off-match mellan Östersunds FK och grekiska PAOK.
Blir det någon ny fotbollsfest på storbilds-tv på Stortorget i Östersund för de som inte hinner få biljett?
– Sent i kväll har vi sagt ja till Destinationsbolaget att utan kostnad få rättigheterna att sända matchen på storbilds-TV. Naturligtvis vill jag ju helst att alla kommer till arenan. Men eftersom biljetterna börjar att ta slut så har man nu ändå möjlighet att tillsammans med 1000-tals andra ändå kunna heja fram vårt lag, säger Östersunds FK:s ordförande Daniel Kindberg.
Mer information om sändningen kommer under morgondagen.
Fortfarande finns det biljetter kvar för dig som vill se matchen på plats på Jämtkraft Arena. Biljetterna köper du på nätet eller i ÖFK-shopen som håller öppet klockan 12-17 på onsdag.
TAGGAR
PRENUMERERA
Fullständigt namn
E-postadress
PRENUMERERA
Copyright© 2017 OSDSPORT.SE – Alla rättigheter reserverade. Producerad av: Erik Eliasson Media & Design

ÖFK bjuder Destinationsbolaget på tv-rättigheterna inför ÖFK-PAOK.
Därmed har klubben räddat möjligheten att sända matchen på storbilds-tv på torget på torsdag.

Nu har ÖFK bidragit till att möjligheten finns att sända matchen på storbilds-tv.
Trots att Destinationsbolaget får rättigheterna utan kostnad finns det förstås många andra kostnader för att dra arrangemanget i hamn.
– Först vill jag uppmana alla som ännu inte köpt biljett till matchen att göra det! Viktigast av allt är att vi fyller Jämtkraft Arena och ser till att ÖFK får allt stöd de kan få för att vinna matchen! Sen är vi självklart väldigt glada att ÖFK ger oss möjligheten att skapa en ny folkfest på torget. Dock saknar vi fortfarande ca 50 000 kronor i budgeten för att kunna visa matchen på storbildsskärm på torget. Vi söker därför fortfarande efter sponsor och jag vill be alla som tänker se matchen på torget att swisha 50 eller 100 kronor ifall de har möjlighet på nummer 123 635 73 62 . Eventuellt överskott när vi nått budgeten har vi och ÖFK bestämt oss för att skänka till Hej Främling då de behöver stöd efter branden, säger Calle Hedman på Destinationsbolaget.

Mer information om sändningen på torget blir av kommer under onsdagen.