Vi livesänder ÖFK – PAOK på live.osdsport.se

Djurgården hemma lyckliga spelare

Östersunds FK har tagit beslut att själva visa matchen mot PAOK på torsdag.

Matchen går att se gratis på live.osdsport.se.

När det nu är klart att Östersunds FK inte fått något acceptabelt bud om rättigheterna till matchen på torsdag så väljer man alltså att sända själva. Det är bara att gå in på osdsport.se och se matchen.

– Vi tar kostnaden själva för produktionen. Detta för att visa vår uppskattning mot alla våra fans i Jämtland och övriga Sverige som inte har möjlighet att åka till oss och se matchen på Jämtkraft arena, säger Daniel Kindberg.

Varför tror du ingen tv-kanal vill sända?
– Det är enkelt. TV-kanalerna bedömer att vi inte är tillräckligt attraktiva som lag. Det är bara att acceptera och jobba hårdare för att bli bättre och attraktivare för TV-publiken.

Klockan 18.45 börjar sändningen, som AETV producerar, med uppsnack och matchen drar igång 19.00. Referent är rutinerade Niclas Lidström som ursprungligen kommer från Östersund.

– Jag har refererat en OS-final tidigare, men för mig är det här större. Jag har följt ÖFK nära under de senaste åren och tycker att det är fantastiskt att de nu spelar play off till Europa League. Jag är grymt laddad och stolt att jag fått förfrågan av ÖFK att referera matchen, säger Niclas Lidström.

Erik Eliasson, som är teknisk ansvarig, säger att man inte behöver vara orolig för tekniken.

– När vi sände hemma mot Fola Esch så blev det hårt tryck på sidan då många anslöt samtidigt. När det gäller själva sändningen fungerade den klockrent. Efter några minuter ökade vi kapaciteten på sidan och då var det inga problem att komma in. Vi kunde inte ana att intresset var så stort, men nu vet vi vad som krävs och vi kommer väl förberedda, säger Erik Eliasson.

Se matchen HÄR.