Sema ordnade sen kvittering

mff

Under onsdagen gästade serieledande Malmö FF Jämtkraft Arena. Malmö tog ledningen i den 25:e minuten genom Rakip, ett resultat som stod sig halvleken ut trots flera bra lägen. Hopcutt var nära ett mål för ÖFK men stolpen stod i vägen. ÖFK:s lagkapten Brwa Nouri kvitterade istället tidigt i andra halvlek, på straff, innan Lewicki på nytt gav MFF ledningen. Kvitteringen skulle dock komma. Ken Sema slog till med en vacker frispark i matchens slutskede och fastställde slutresultatet till 2-2. ÖFK hade chansen att ta hem samtliga poäng men Hopcutts straff i den 94:e minuten räddades av MFF:s målvakt Johan Dahlin.

Allt om matchen hittar du som vanligt på osdsport.se.

Foto: Johan Axelsson

ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser