bkhacken

Biljettinfo UEFA Europa League 2017/2018

Här hittar du information, viktiga datum och priser inför kommande biljettsläpp till ÖFK:s gruppspelsmatcher i UEFA Europa League 2017/2018.

Information regarding the away section for ÖFK:s homegames will be published later.

På denna sida uppdaterar vi med ny information när det finns.

I ett första skede säljs enbart biljettpaket där samtliga gruppspelsmatcher ingår. Säsongskortsinnehavare och medlemmar i både ÖFK och Falkarna har förtur. Se datum längre ned.

Paketförsäljningen pågår till torsdagen den 21 september klockan 17.00. Därefter släpps biljetter match-för-match. Exakt datum när släppen för respektive match sker meddelas senare. Säsongare och medlemmar har givetvis förtur vid de biljettsläppen också.

Pris gruppspelspaket
Långsida: 1000 kr
Rullstolsplats: 1000 kr
Kortsida: 625 kr
Klackbiljett*: 625 kr

Pris match-för-match
Långsida: 400 kr
Rullstolsplats: 400 kr
Kortsida: 250 kr
Klackbiljett*: 250 kr

*Falkarna håller till på sektion N2 (och N3 vid behov). Enbart medlemmar och säsongskortsinnehavare hos Falkarna kan köpa biljetter på denna sektion. Om sektionen inte blir slutsåld släpper vi kvarvarande platser till allmänheten, för att kunna fylla alla platser.

jk

Datum för släpp
Säsongskortsinnehavare: Onsdag 13 september 12.00
Medlemmar: Torsdag 14 september 12.00
Allmänhet: Fredag 15 september 12.00

Antal biljetter
Varje säsongskortsinnehavare kan köpa två biljettpaket per säsongskort. För enskilda medlemmar gäller ett paket per medlemskap. Familjemedlemmar kan köpa två. Samma upplägg gäller vid de enskilda biljettsläppen senare. Falkar kan köpa max ett paket per säsongskort.

Köpställen
Du kan köpa biljetter till gruppspelet via följande försäljningsställen.
1: Via mejlutskick (alla med förtursrätt får mejl med länkar och koder)
2: I ÖFK-shopen (öppet måndag – fredag 12-17)
3: AXS Transticket, 0771-45 46 00

När det allmänna släppet sker gäller ostersundsfk.ebiljett.nu som vanligt.

Biljetterna är personliga – ha personnummer och namn på respektive biljettinnehavare redo. Kan inte detta uppges nekas du köp.

Flera i ett sällskap
Är ni flera som vill sitta tillsammans men får olika koder utskickade är det enklast att antingen besöka ÖFK-shopen eller ringa AXS Transticket för att få platser bredvid varandra. Det går bra om en person har med sig giltliga säsongskort/medlemskap eller kan uppge de uppgifter som behövs. Glöm inte personnummer på alla i sällskapet.

Får du inget mejl
Har du inte fått mejlet med koder och länkar (det skickas ut senast onsdag klockan 09.00) kan du först kolla om det hamnat i skräpposten eller i inkorgen för kampanjer. Finns det inte där heller kontaktar ni AXS Transticket eller besöker ÖFK-shopen. Om du väljer att ringa AXS Transticket ber vi dig ha mejladress, namn och gärna ordernummer redo, samt personnummer på samtliga biljettinnehavare.

Saknar du medlemskort?
Det är många som inte har fått sina medlemskort ännu. Ska du handla i butiken och inte har ett medlemskort med dig räcker det att uppge namn eller andra uppgifter så söker vi i våra register. Vi inväntar nya plastkort och kommer skicka ut medlemskort efter det.

Företag
Företag med säsongskort får information inför släppet via mejl under måndagen 11 september.