Då släpps enkelbiljetter till hemmamatcherna i Europa League

340_enkelbiljett

Nu är det klart med datum för biljettsläpp av enkelbiljetter till ÖFK:s gruppspelsmatcher i Europa League. Nu på onsdag klockan 12.00 släpper vi biljetterna för samtliga hemmamatcher i gruppen – för säsongskortsinnehavare. Även medlemmar har förtur och kan köpa enkelbiljetter, men först på torsdag samma tid. Det allmänna biljettsläppet sker på fredag klockan 12.00.

Biljettkoder och länkar för samtliga matcher skickas per mejl till säsongskortsinnehavare onsdag förmiddag klockan 09.00. Medlemmarna (både Falkarna och ÖFK) får sina koder samma tid på torsdag.

För att ta del av förturen måste du bli medlem senast tisdag 19 september 14.00 – alla som tecknar medlemskap efter det kommer inte med på förtursutskicken. Förturen gäller till fredag klockan 11.00. När det allmänna släppet sker går det att handla max fyra biljetter per köp.

Precis som tidigare gäller max två biljetter per säsongskortsinnehavare, en per enskild medlem och två per familjemedlem. Har vi inte rätt mejladress registrerad får du inget mejl och du behöver istället ringa AXS Transticket på 0771-45 46 00, eller besöka butiken. Ingen biljettsupport eller köp över telefon kan ske via ÖFK.

Falkarna håller i första hand till på sektion N2 men var beredd på att det kan förekomma flaggor och skönsång även på N3 som vid biljettsläppen är öppen för allmänheten.

Kom ihåg att biljetterna är personliga – ha personnummer och namn på samtliga biljettinnehavare redo.