Inför morgondagens biljettsläpp – så förbereder du dig

slapp340
På onsdagen kan säsongskortsinnehavare köpa paketbiljetter till gruppspelet i UEFA Europa League. Vi ber dig som ska göra ditt köp imorgon att läsa igenom denna text, för att allt ska gå så smidigt som möjligt vid ditt köp.

Biljetterna är personliga – ha namn och personnummer redo på alla som ska nyttja biljetterna. Behöver du byta namn till kommande matcher görs detta i butiken eller via AXS Transticket på 0771-45 46 00.

Ha säsongskort redo
Gör du ditt köp i butiken ber vi dig ha med dina säsongskort. Då går det mycket snabbare i kassan. Alternativet är att du uppger namn så söker vi i våra register.

Försäljningen börjar 12.00
Butiken öppnar 12.00, samtidigt öppnar webbförsäljningen försäljningen över telefon. Koder och länkar skickas ut 06.00 imorgon men börjar att gälla på utsatt tid. Får du inget mejl – kolla i skräpposten. Har mejlet av någon anledning inte kommit fram överhuvudtaget ringer du AXS Transticket eller besöker butiken.

Antal biljetter
För varje säsongskort du har kan du köpa två biljetter. För Falkarna gäller max en biljett per säsongskort.

Sitta tillsammans med andra
Vill ni sitta tillsammans med andra är vår rekommendation att ringa AXS Transticket eller besöka butiken.

Köp i butiken – viktig om biljettleverans
Då våra biljettämnen tyvärr inte är i lager ännu kommer biljetter som köpes i butiken levereras via något av följande sätt. I så stor utsträckning som möjligt uppmanar vi dig att få biljetterna skickade till din mejladress. Har du ingen mejl kommer dina biljetter att postas så fort vi har biljettämnen i lager.

Välkomna in till butiken imorgon!

ÅRSMÖTE Östersunds FK

Årsmöte Östersunds FK

Datum: Måndag 5 mars

Tid: Kl 18:30

Plats: Loungen Jämtkraft Arena

Välkomna
ÅRSMÖTE ÖFK-Ungdom

Årsmöte ÖFK-Ungdom

Datum: Måndag 5 mars

Tid: Direkt efter ÖFKs årsmöte

Plats: Loungen Jämtkraft Arena

Välkomna
ÖFK på Instagram
240
osdsport.se – Med fokus på ÖFK
osdsport
Affärsnätverket Mälardalen
affarsnatveret
Annonser