bkhacken

Norra stängd mot AFC – detta gäller om din biljett

norra340
På grund av ombyggnation av Norra läktaren är sektionen stängd när ÖFK möter AFC Eskilstuna på lördag. Eventuellt är sektionen heller inte tillgänglig mot Malmö, vi återkommer med besked när vi vet om sektionen kan nyttjas då. Detta gäller för dig som planerar att se matchen på plats.

Du som har biljett/årskort på Norra Stå (ej klackbiljett eller årskort Falkarna)
Mot AFC hänvisas du till Södra sektionen. Du behöver ingen ny biljett utan kan sätta dig på valfri stol på sektion S3 eller S4. Som vanligt går alla med biljett till norra sektionen in via entrén närmast hockeyarenan, även om du i detta fall håller till på södra.

Du som har klackbiljett/årskort Falkarna
Har du årskort hos Falkarna gäller sektion I1 på Västra Läktaren. Även här gäller valfri placering. Vi ber dig dock vara uppmärksam på att det finns några med säsongskort på I1 och att dessa personer har rätt till just sin plats, om de inte väljer att sitta någon annanstans. Du behöver ingen ny biljett och som vanligt går alla med biljett till norra sektionen in via entrén närmast hockeyarenan, även om du i detta fall håller till på I1.

Du som har säsongskort på I1
ÖFK:s klack flyttas denna match till sektion I1 och du med säsongskort på denna sektion har möjlighet att byta till en annan sektion om så önskas. Kontakta i så fall oss på biljett@ostersundsfk.se så hjälper vi dig hitta nya platser för AFC-matchen och eventuellt mötet med Malmö FF.

Har du köpt biljett ännu kan du boka HÄR.