ÖFKs A-lag: Vi ber alla inblandade om ursäkt

Ni har säkert läst de svarta rubrikerna i tidningarna om att en av våra spelare har blivit avvisad från ett flygplan på Bromma flygplats.

Enligt flygbolaget BRA har spelaren inte följd de säkerhetsföreskrifter som finns och ska också ha agerat hotfullt.

Vi i klubben har reagerat starkt efter den informationen vi har fått av flygbolaget. Att en spelare sätter personal och medpassagerare i ett flygplan i osäkerhet är så långt ifrån klubbens värdegrund som man kan komma.

Ikväll har spelare och ledare möte i Kalmar för att diskutera det som har hänt.

Vi vill be flygbolaget BRA och alla medpassagerare om ursäkt.

– Som ordförande är jag ytterst ansvarig för beteenden och attityder i vår förening. Detta är inte i linje hur vi uppträder när vi representerar vår klubb. Jag ber om ursäkt och vi ska ta tag i detta snarast, säger en djupt besviken ordförande Daniel Kindberg.

/Östersunds FK