bkhacken

Segertåget till Berlin

Segertåget Berlin

Följ med på En fantastisk fotbollsresa till Berlin för att heja fram ÖFK i Europa league.

Gemenskap och kamratskap är i fokus när vi chartrar ett specialtåg och kör ner genom Sverige till Tyskland för att på plats heja fram ÖFK mot Hertha Berlin. På vägen ner tränar vi hejaramsor och njuter av den förväntansfyllda atmosfären ombord tillsammans med hundratals hängivna fans.

Vi kommer ner på eftermiddagen dagen före matchen så förutom matchen finns det även tid för lite julshopping. Berlin har över 60 julmarknader så passa på att besök någon av dem, eller ta del av det stora utbudet av sevärdheter. Dessutom finns det möjlighet till tax-free shopping på färjan, både på ner- och hemvägen. I Berlin bor vi bekvämt på mellanklasshotell, frukost ingår.

Priser:

Vuxen, del i liggvagnskupé och
dubbelrum                                 5 290 kr
Enkelrumstillägg på hotellet         990 kr
Vuxen, delad kupé och
extrabädd på hotellet                4 890 kr
Barn 0 – 2 år i förälders säng           0 kr

Bokning:

Bokning gör du hos arrangören Inlandsbanan