Storpublik ikväll – Kom i tid!

Entre

Ett bra tips inför kvällens Europa League-match mot Hertha Berlin:

Kom i tid!

– Det kommer att bli massor med folk på plats ikväll och samtliga åskådare ska visiteras vid ingången. Vi har inte varit med om det här publiktrycket tidigare i Europa League så jag hoppas alla förstår att det är bra att vara ute i tid, säger Jonas Nilsson på ÖFK.

Det finns just nu bara ett par hundra biljetter kvar till kvällens match mellan Östersunds FK och Hertha Berlin. Vill man ha en av de sista biljetterna så gäller det att skynda på.

Allt talar för att det blir över 8000 åskådare på Jämtkraft Arena ikväll.

– Det är viktigt att berätta att all ingång sker från grindarna vid huvudläktaren. Ingången vid västra läktaren är stängd. Det beror på att man inte vill att hemmasupportrar passerar ingången för bortasupportrar före match, säger Jonas Nilsson som är eventansvarig.

Med färre ingångar, rigorös visitation och samtidigt mer åskådare än vanligt så kommer trycket att bli hårt vid grindarna innan match.

– Vi öppnar grindarna redan klockan 17.00 så jag hoppas att de flesta kommer tidigt till arenan. Man vill ju inte att någon ska behöva stå i kö då matchen börjar, säger Jonas Nilsson.

Klockan 19.00 är det avspark.