Andrew Mills är ÖFKs första nyförvärv inför 2018

Andrew Mills

Under onsdagseftermiddagen gjorde Östersunds FK klart med målvakten Andrew Mills.

– Just nu känns det bara fantastiskt att få en sådan här chans säger, Andrew Mills som går från division 2 till Allsvenskan.

Han är inte direkt okänd i Östersunds FK. Vid ett flertal tillfällen har IFK Östersunds målvakt kallats in för att träna med det allsvenska laget.

Han har också suttit på bänken i en Europa League-match.

– Det var ju faktiskt helt galet att jag fick åka med till Istanbul och mötet med Galatasaray. Andreas Andersson hade skadat sig och jag fick frågan. Det var förstås det största i karriären då. Men att nu få skriva ett allsvenskt kontrakt slår förstås allt annat, säger Andrew Mills och skrattar.

23-årige Mills gick från engelska Macclesfield till Friska Viljor 2014. Senaste säsongen har han spelat med IFK Östersund i division 2. Nu står han med ett allsvenskt kontrakt i handen.

– Det har gått oerhört fort. Att nu få träna en hel säsong med ÖFK kommer att göra att jag utvecklas ännu snabbare som målvakt, säger Andres Mills.

Kontraktet är ettårigt.