nästahemmamatch

Biljettinfo till bortamatcherna i Bilbao och Berlin

Du som ska se ÖFK:s bortamatcher mot Hertha Berlin och Athletic Bilbao hittar här information om biljettpriser samt när och hur biljetterna kan köpas.

Biljetter till bortamatcherna säljes enbart via ÖFK-shopen på Prästgatan 50 A eller via ostersundsfk.ebiljett.nu. Biljetterna till båda matcherna släpps måndag 9 oktober klockan 12.00 i webbshopen och i butiken på Prästgatan 50 A (öppet 12-17, måndag till fredag).

Gör du ditt köp via webbshopen postas biljetterna till angiven adress. Biljetter som köpes i vår butik på Prästgatan lämnas ut vid köpet.

Athletic Bilbao vs ÖFK 2 november 21:05
Totalt har ÖFK blivit tilldelad 2546 platser på San Mamés Stadium där matchen spelas.
Tilldelad sektion: Block 321–322
Biljettpris: 450 kr + 50 kr i serviceavgift

Här hittar du mer information om arenan.

Hertha Berlin vs ÖFK 7 december 21:05
Totalt har ÖFK blivit tilldelad 5785 platser på Olympiastadion där matchen spelas.
Tilldelade sektioner: G2
Biljettpris: 150 kr + 50 kr i serviceavgift

Länk till arenaöversikt Olympiastadion.

Försäljningen sker i ett första skede till ovan nämnda sektioner. Vid behov får vi hem fler biljetter till butik och webbshop. Priserna kan variera när nya biljetter beställs.

Biljetterna är personliga – gör du ditt köp online skall du skriva personnummer på respektive biljettinnehavare. Gör du ditt köp i vår butik tar du med namn och personnummer på samtliga biljettinnehavare.

Segertåget till Berlin och flyget till Bilbao
De som har köpt plats på Inlandsbanan till matchen mot Hertha Berlin eller flyger med Falkarna till matchen mot Bilbao får biljetter utdelande på tåget respektive flyget.

Frågor om tågresan hänvisas till Inlandsbanan medan frågor kring flyget till Bilbao hänvisas till Falkarna.

Biljetterna släpps 9 oktober 12.00 i ÖFK-shopen och via ostersundsfk.ebiljett.nu.