nästahemmamatch

Björkebaum slutar med fotboll

Mitt i glädjeruset efter ÖFK:s avancemang till gruppspelet i Svenska Cupen 2017/2018 meddelar IK Sirius på sin hemsida att den förre ÖFK-spelaren Ante Björkebaum väljer att avsluta sin fotbollskarriär. Innan flytten till Sirius 2011 hann Ante göra 49 matcher och 14 mål för Östersunds FK och efter sju säsonger i den blåsvarta tröjan och totalt fyra korsbandsskador lägger Ante skorna på hyllan.

– Det gick egentligen ganska snabbt att bestämma sig. Det känns såklart trist, men det är ändå ganska skönt att ha tagit beslutet. Jag har lite tappat glädjen i fotbollen på senare tid. Senast allt kändes bra var egentligen innan min andra korsbandsskada 2013, sedan dess har det bara varit att försöka hitta tillbaka, säger Ante Björkebaum till IK Sirius hemsida.

Vi i ÖFK vill givetvis passa på att tacka Ante än en gång för sin tid i ÖFK och önska honom lycka till i framtiden.