Sista chansen att boka biljetter till Athletic Club – ÖFK via nätet idag

Cirka 500 har redan köpt biljetter till ÖFK:s bortamatch mot Athletic Club. Alla som har köpt biljetter via nätet till och med förra torsdagen har fått sina biljetter skickade per post. Du som ännu inte köpt biljetter och planerar att göra det via just ostersundsfk.ebiljett.nu behöver göra det senast idag 17.00 för att vi ska kunna posta dina biljetter i tid.

Samtliga biljetter som har köpts via nätet efter förra torsdagen postas idag.

Gör du ditt köp direkt i butiken kan du köpa biljetter fram till den 30:e november. Butikens öppettider är måndag till fredag, 12.00 – 17.00.

Biljetter kommer att kunna köpas på plats via vår SLO, Fredrik Jansson. Fredrik nås på 070-863 36 65 och fredrik@ostersundsfk.se. Fredrik är också behjälplig och svarar på frågor vid behov. Exakt var försäljningen sker kommer det information om senare.

Flyget med Falkarna
Du som flyger med planet som anordnas av Falkarna köper dina biljetter på flygplanet.