Supporterinfo Athletic – ÖFK

Snart är det dags för ny match i gruppspelet i Europa League! Du som reser till Bilbao hittar här information kring uppsamlingsplats för fans som vill ladda upp inför matchen innan den gemensamma vandringen mot San Mamés Stadium – var med och skapa en fantastisk stämning från start!

Torsdagen den 2 november, 16:00, uppmanar vi alla fans att samlas vid Plaza Nueva för gemensam uppladdning inför matchen mellan Athletic Club och ÖFK. Se till att vara på plats och skapa en fantastisk stämning som vi sedan bär med oss på vandringen och in till läktarplats på arenan!

På plats finns även Patrick Zackrisson som underhåller och peppar med sång och musik av högsta klass!

Mat och dryck kommer att finnas att köpa på plats.

Se karta nedan eller klicka HÄR.

Cirka 19:00 börjar vandringen mot arenan, exakt tid meddelas av representanter från Falkarna på plats. Avspark är satt till 21:05. Tilldelade sektioner är 321–322, på din biljett syns vilken entré du använder för att komma in på arenan.

Souvenirer
ÖFK kommer att finnas på plats vid Plaza Nueva för att sälja souvenirer (främst halsdukar), betalning sker då i första hand via Swish. Kontanter undanbedes!

overview

Vid frågor på plats, kontakta någon av följande:

Reseansvarig Falkarna
Johan Garmager